Зустріч із поліцейським офіцером громади та начальником сектору ювенальної превенції

Сьогодні, 6 березня 2024 року відбулася зустріч наших старшокласників із поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітаном поліції Карпою Ігорем Васильовичем та начальником сектору ювенальної превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітаном поліції Мацелюх Русланою Володимирівною. Учні переглянули презентацію “Булінг. Види булінгу”, прослухали розповідь Руслани Володимирівни про шкідливість вживання електронних сигарет, відповідальність за вчинки та правопорушення, здійснені під час навчальних занять та в позаурочний час. Особлива увага була звернута на пропуски учнями уроків та поведінку в час комендантської години.
Ігор Васильович провів роз’яснення щодо відповідальності за скоєння правопорушення, діалог з вихованцями про ПДР, відповідальність та безпеку учнів при виявленні небезпечних предметів. Представники поліції змістовно відповіли на численну кількість запитань старшокласників.

Цікавою була зустріч і для наших учнів 1- 4 класів, яку Мацелюх Р.В. та Карпа І В. провели у формі гри. Школярики із захопленням називали права і обов’язки учнів, розігрували різні ситуації . Дякуємо за співпрацю !

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.